Přípravy výstavy vrcholí, máte se na co těšit

20.01.2012 12:52

        Všichni jsme chodili do školy

Vrácení zapůjčených materiálů k výstavě

Děkujeme všem, kteří poskytli své rodinné archiválie pro účely projektu Všichni jsme chodili do školy. Rádi bychom se vám odvděčili za přízeň, proto pro Vás chystáme upomínkové CD, které bude obsahovat zajímavosti a autentické texty z historie Janovické školy. Doufáme, že příjmete naše pozvání a dostavíte se na verniáž výstavy dne 30. ledna od 17.h v jídelně ZŠ, kde Vám vrátíme vše zapůjčené a předáme CD.

Pokud se na venisáž výstavy nemůžete dostavit, napište nám na  milacov@seznam.cz  nebo zanechte vzkaz ve škole, na jakou adresu si přejete věci doručit.

Tablo absolventů

V návaznosti na výstavu o historii školy ve Vrchotových Janovicích, na kterou jste srdečně zváni, bychom rádi ve škole vystavili tablo „dříve narozených“ absolventů této školy. Nikterak nevadí, že se na tablu ocitnou osoby z různých ročníků současně. Prosíme Vás, abyste nám k tomuto účelu dodali Vaši podobiznu opatřenou popiskem se jménem a obdobím, kdy jste zdejší školu navštěvovali, nejpozději do 10.2.2012 do kanceláře ZŠ a MŠ Vrchotovy Janovice.

Předem Vám velice děkujeme, pokud se rozhodnete tímto způsobem přispět ke zdaru celé akce!

Kam se poděla školní kronika z let 1950-1964?

Při zpracování školních kronik si nešlo nevšimnout, že schází kronika z let 1950-1964. V tomto období tedy není činnost školy oficiálně zdokumentována, jak by měla být. Žádáme všechny, kdo mohou poskytnout informace o zmizelé kronice či o zmíněném období života školy, aby nás kontaktovali na milacov@seznam.cz .

Těšíme se na setkání s vámi při vernisáži výstavy, neboť přece "Všichni jsme chodili do školy"!

—————

Zpět